Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste studenten die alles op alles zetten om The Choppers tot een succes te laten worden. Wij zitten in het tweede leerjaar van het MBO, volgen de opleiding ‘junior accountmanager’ en hebben ervoor gekozen om dit jaar een mini-onderneming te starten. Voordat we aan deze opleiding zijn begonnen, zaten we bijna allemaal op een andere school. We kenden elkaar dus niet toen we begonnen aan deze opleiding. In het eerste jaar dat voorbij is gevlogen hebben we elkaar ontzettend goed leren kennen. We zijn goede vrienden met elkaar geworden, en waren allemaal ontzettend enthousiast toen we hoorden dat we samen een onderneming mochten starten. Mede omdat wij elkaar al goed kennen en weten wat wij aan elkaar hebben weten wij de sterke en zwakke kanten van elkaar. Dit zorgt ervoor dat wij elkaar goed aanvullen. Wij kunnen op elkaar rekenen en we hebben geen geheimen voor elkaar. Als er iets is kan iedereen dat ter sprake leggen binnen de groep. Het samenwerken verloopt erg goed. Doordat we allemaal ontzettend gemotiveerd zijn doet iedereen ook zijn uiterste best. We merken binnen de groep dat niemand individueel voor de beste mini-onderneming gaat, maar dat we er met z’n allen voor gaan. Samen bereik je immers veel meer dan alleen.

Ons Team

Laurent van Helden

Algemeen Directeur

Mijn naam is Laurent van Helden en ik vervul de functie algemeen directeur. Doorzetten, ondernemend en sociaal aangelegd dat zijn mijn eigenschappen.

Rens Teeuw

Onderdirecteur

Mijn naam is Rens Teeuw. Samen met Laurent vorm ik de directie. Sociaal, commercieel en een team player. Dat ben ik!

Jos Kwint

Financieel Directeur

Jost Kwint

Ik ben Jos Kwint, 19 jaar oud. Binnen dit bedrijf zorg ik ervoor dat alles er gelikt uitziet binnen het financiële gebied, vandaar dat ik financieel directeur word genoemd. Wilt u meer weten over de financiële afdeling? Neem dan contact op!

Jonathan van Doorn

Inkoop

Jonathan van Doorn

Ik ben Jonathan van Doorn. Samen met Corwin Bouman leiden wij de afdeling inkoop. Sociaal, klantgericht en direct is wie ik ben. Wilt u meer weten over onze afdeling inkoop? Neem contact met mij op!

Corwin Bouman

Inkoop

Corwin Bouman

Ik ben Corwin Bouman en ik vervul de functie inkoop bij ‘The Choppers’. Samen met een collega zorg ik ervoor dat de inkoop op orde is. Ook zorgen wij ervoor dat de ‘snaaiplanken’ naar u toegezonden worden. Zodat u als klant snel en gemakkelijk onze ‘snaaiplanken’ kunt bestellen.

Liseth Klaare

Marketing

Liseth Klaare

Ik ben Liseth. Ik ben 17 jaar oud, en werk op de afdeling marketing samen met mijn collega Christiaan. Ik omschrijf mezelf als sociaal en nauwkeurig, ik hou ervan om alles goed te plannen.

Christiaan Kok

Marketing

Christiaan Kok

Ik ben Christiaan Kok, en samen met Liseth Klaare verzorgen wij de afdeling marketing, we zorgen voor een strak design en houden alles omtrent marketing up-to-date.